| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
freak_man3
Начинаещ

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 1:11 pm Заглавие: Един въпрос |
|
|
Ще си направя нов акаунт за да си променя някои данни и може ли този да ми бъде изтрит? 
Последната промяна е направена от freak_man3 на Вто Сеп 29, 2009 1:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
|
 |
Рекламчо
Рекламен агент

40 CP Точки
|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 1:11 pm Заглавие: Реклама |
|
|
|
|
|
|
 |
TRI4KO
Влиза понякога

474 CP Точки
|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 1:25 pm Заглавие: Един въпрос |
|
|
Може.. ако админа го изтрие  _________________
Само регистрираните потребители могат да виждат линковете в форума! Регистрирай се или е логни в форума! |
|
|
|
|
 |
|
Пуснато на: Нед Окт 04, 2009 2:26 pm Заглавие: Re: Един въпрос |
|
|
| freak_man3 написа: | Ще си направя нов акаунт за да си променя някои данни и може ли този да ми бъде изтрит?  | Човеко, няма нужда да си правиш нов акаунт, просто помоли Админа да ти го резет-не (рестартира) и мисля Че ще се полуЧи. И на мен ми се бе слуЧило подобно нещо (не тоЧно същия проблем), а проблем с влизането в един друг форум. Неможех да влизам нормално от Mac-а и iPhone-ът и постоянно трябваше да пращам т.нар. опция "забравена парола". Тогава помолих Системния Администратор (и мой добър приятел с който се познаваме лиЧно и не един или два пъти сме се напивали кат' кирки... но това е друга тема на разговор) да ми свърши гореспоменатата услуга и всиЧко си дойде на мястото. Само Че сега не влизам там с първонаЧално избраното от мен потребителско име (макар и да се вижда като такова от останалите потребители), а с променено. Принципно в такъв момент само Админа може да ти помогне... пиши му едно Л.С. и стискай палци. Преди това незабравяй да си размените skype, e-mail или нещо от сорта, за да разбереш новото си потребителско име и новата парола да достъп.
Хайде успех. _________________ Apple Mac mini (.12.2007), OS X: Leopard - v.10.5.8
Apple AirPort Express 802.11n Wi-Fi
Само регистрираните потребители могат да виждат линковете в форума! Регистрирай се или е логни в форума! |
Apple iPod 5G Classic - 30GB / Firmware: v.1.3 / Black
Apple iPhone 3G - 8GB / Firmware: v.3.0.1 / Black ----->>> CosmOTE unlock (Greece)
...An APPLE a day, keeps WINDOWS away !!!
NB!!! : People, Hard DRUGS & HOUSE-music SUCKS! |
|
|
|
 |
|